Thursday, March 8, 2012

Someone dump u...so??

salam...
hai sume...
ok ini 2nd entry setelah beberapa bulan menceburkan diri dalam dunia blog ni...
hahah....maseh belajar mendalami selok belok blog...
amboiii...
tajuk kau kali ni nak serius aje kan....
"someone dump u...so???"
so...nak buat mcm ne lagi... 
carik baru sudah...
hahah
betul tak?
ok maybe ade yang tak setuju...
maybe ade yang setuju...
depends pada org tue menguruskan life dia la kan...
'you keep feeding your feeling with memories thats why its so hard to get over someone'
setuju???
erm for me la....
ini pendapat aku la
korang nak setuju ke x terpulangla kan...
kalo kita dah suka kat someone tue mmg ssh kita nak lupakan dia kan...
datangla 1000 lelaki yg mcm Aaron Aziz pon kalau kau dah suke kat sorang tue...haa yang itu aje la ko nampak kan...
tak kisah la rupa dia mcm ne kan...
pada yang telah men"dump" org tue...
udah2 la tu
hentikanla tabiat korang tue
korang mmg xrasa
tp Allah tu kan maha adil
arini kau buat aku, esok lusa kau balik kene
so kalo xnak jadi mcm tu
elok2 sikit perangai tue ok?
ok balik pd tajuk kita tadi...
care terbaik kalo kau kene dump
dah tak payah pk panjang2...
kau ambik wuduk...
kau ambik Al-Quran...
dan baca...
mengadulah pada Allah...
sbb dia tahu ape yang terbaik untuk kita....
ok bye...:)


Akunakcakap: sakit wo bile kene dump ni...haishhh...;(

2 comments:

  1. kiteee pon baru tahun ni aktif,,teecehh,salam blogger okeyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai...
      salam blogger...
      keep in touch ok...:)

      Delete

Thank u for the comment. I will reply later ok...:)