Tuesday, March 5, 2013

Antara Dia, Dia Dan Teh Ais

As-Salam semua...

Semalam aku mimpi arwah Saiful...Maybe aku rindu dia sangat sampai termimpi-mimpi dia. Tapi apa yang aku ingat dalam mimpi tu aku tersenyum lebar.

Lepas tu aku mimpi Encik Sejuk lak. Aku tak tahu apa motif aku mimpi dia tapi yang penting mimpi ni agak kelakar sikit. Dalam mimpi tu si dia ni jumpa aku n cakap nak bertunang dengan awek dia. Aku terus pergi kat dia and cakap "terima kasih sebab dah hancurkan hati saya"... Boleh paham tak emosi gila mimpi aku ni. Huh

Time aku mimpi tu dalam kul 3 pagi tau. Lepas mimpi tu boleh pulak aku terbangun and terbayang teh ais yang di bungkus dalam plastik yang sejuk tu yang nampak ais dari tepi tu. Peghhh sedapnya. Satu malam aku mengidam.

Pastu pagi tu aku mengadu kat Kak Ema and rehat tu kitorang gi Tesco carik teh ais tapi kat Tesco dia buh dalam cawan.Aku tak nak aku nak yang dalam plastik. Zaki dah gelak2 kat aku. Ah pedulikkan semua tu. Aku tetap ak dalam plastik.

Balik rehat tu aku terkejut atas meja aku ada teh ais yang di bungkus... Yeahhhhhh... Rupanya Kak Ema tapau denan Kak Min and semalam kat ofis hebat mereka memperkatakan tentang keinginan melampau aku ni.

Tak kisah yang penting aku dapat apa yang aku ak tapi aku musykil apesal lepas mimpi mereka tiba2 tekak aku nak teh ais? Apa kaitan ek? Musykil musykil...

3 comments:

  1. haha
    kdg kdg kite pun mcm tu
    mcm mngidam pulakkk

    ReplyDelete
  2. skrg teh ais pun ade di cool blog

    ReplyDelete

Thank u for the comment. I will reply later ok...:)